Drinkwell Ceramic Avalon Pet Fountain

De Petsafe Drinkwell Ceramic Avalon Pet Fountain 2 liter.
Petsafe 360 drinkfontein Plastic
Verkrijgbaar online maar ook in een van onze winkels.
De Dierenvriend in Rotterdam
De Dierenvriend in Barendrecht

Artikelnummer: 329973
Aantal: 2

De keramische Avalon Fontein circuleert voortdurend, en filtert het water van uw huisdier, het blijft altijd frisser dan in een normale bak met water. De Avalon fontein biedt 2 L vers, gefilterd water in een keramische vormgeving die gemakkelijk is te reinigen en ziet er geweldig uit in uw huis. De twee gepatenteerde vrije val stroompjes zorgen voor de toevoeging van zuurstof in het water, dit stimuleert uw huisdier om te drinken.  
 
Stromend water is essentieel voor een betere gezondheid van huisdier.
In de natuur is  bewegend water veel frisser dan stilstaand water. Door de beweging van water breekt het de oppervlaktespanning van het water en trekt zuurstof uit de lucht in het water. Dit proces wordt beluchting genoemd en het maakt het water aantrekkelijker te drinken. 
 
Onderzoek toont aan dat een van de beste manieren om de gezondheid van uw huisdier te verbeteren is om ze meer water te laten drinken, en de beste manier om dat te doen is met de Drinkwell ® Pet Fountains. De Pet Fountain filtert en belucht continu en de constante circulatie remt bacteriegroei.

0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen