Startpakket EcoMinor zwart/antraciet

De PeeWee EcoMinor kattenbak zwart/antraciet is een open kattentoilet geschikt voor katten van normaal postuur.

Artikelnummer: 510-10.12
Aantal: 1

De PeeWee  EcoMinor kattenbak  zwart/antraciet

_x000D_
Gebruik voor een optimale werking en voor het welzijn van de kat en uw portemonnee de PeeWee houtkorrels altijd in combinatie met de PeeWee kattenbak. De houtkorrels en de kattenbakken van PeeWee vormen samen een gouden systeem. En zijn een groene revolutie voor de kattenliefhebber.
Inhoud Startpakket:
een open kattenbak  EcoMinor
zak PeeWee houtkorrels 3 kg
PeeWee schepje
Met PeeWee wordt het verschonen van de kattenbak simpel, veilig en duurzaam. De unieke PeeWee houtkorrels zijn niet schadelijk voor de gezondheid van mens en dier en ook niet belastend voor het milieu. Door het gebruik van de houtkorrels en de bijbehorende PeeWee kattenbak blijven kattenpoten schoon en fris en het huis stofvrij en verschoond van nare geurtjes. Dit lijkt een utopie, maar het kan ècht met: PeeWee.

Zo werkt het
PeeWee zakken R 600x400


PeeWee houtkorrels zijn gemaakt van het zaagsel van de Zweedse fijnspar. Ze zijn dus geproduceerd van 100% hernieuwbare grondstoffen en zijn 100% biologisch afbreekbaar.  
De houtkorrels hebben bovendien de unieke eigenschap dat ze aanzienlijk méér vocht absorberen dan alle andere kattenbakvullingen op de markt.  
En dat niet alleen, ook geurtjes worden door onze houtkorrels volledig geabsorbeerd.

Wanneer de kat in de PeeWee kattenbak plast, verdwijnt 90% van de urine door het rooster  
van de bovenbak in de onderbak. De rest van de urine wordt door de korrels  in de bovenbak geabsorbeerd en die vallen vervolgens als zaagsel uit elkaar.  

Door het graven van de kat valt het zaagsel door de gaatjes van de bovenbak in de onderbak.  
De bovenbak blijft daardoor dus schoon en droog. Net als de poten van de kat en net als uw huis. Alleen het vervuilde zaagsel in de onderbak hoeft te worden weggegooid. Indien uitwerpselen regelmatig uit de bak verwijderd worden met het speciale PeeWee schepje,  
is het enige dat overblijft een frisse dennengeur.  

En omdat er bij het vulllen van de PeeWee kattenbak maar een laagje van 2 cm houtkorrels nodig is en deze veel minder frequent ververst hoeven te worden, kan de consument met een zak PeeWee houtkorrels van 14 liter zeker 4 maanden vooruit.

Het verschonen van de kattenbak wordt met PeeWee een duurzame aangelegenheid en nog belangrijker, er ontstaan nooit meer vervelende, vervuilende, soms zelfs schadelijke stofwolken.

Kleur: Zwart-Antraciet
Materiaal: Kunstof
Afmetingen: 56 x 39 x 27,5 cm
Geschikt voor: N.v.t.
Filter(s): N.v.t.
Meegeleverde accessoires: Schepjes & Korrels
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »