Startpakket EcoClassic roze

Deze startpakket EcoClassic is geschikt voor het gebruik door katten die het fijn vinden om wild te graven en daardoor in de regel veel rommel maken. Geschikt voor katten van normaal postuur.

Artikelnummer: 200-25
Aantal: 1

PeeWee  Startpakket EcoClassic  roze

Deze EcoClassic is geschikt voor het gebruik door katten die het fijn vinden om wild te graven en daardoor in de regel veel rommel maken. Geschikt voor katten van normaal postuur.
Gebruik voor een optimale werking en voor het welzijn van de kat en uw portemonnee de PeeWee houtkorrels altijd in combinatie met de PeeWee kattenbak. De houtkorrels en de kattenbakken van PeeWee vormen samen een gouden systeem. En zijn een groene revolutie voor de kattenliefhebber.
Inhoud Startpakket:
hoge open kattenbak EcoClassic
zak PeeWee houtkorrels 3 kg
PeeWee schepje


Met PeeWee wordt het verschonen van de kattenbak simpel, veilig en duurzaam. De unieke PeeWee houtkorrels zijn niet schadelijk voor de gezondheid van mens en dier en ook niet belastend voor het milieu. Door het gebruik van de houtkorrels en de bijbehorende PeeWee kattenbak blijven kattenpoten schoon en fris en het huis stofvrij en verschoond van nare geurtjes. Dit lijkt een utopie, maar het kan ècht met: PeeWee.
Kleur: Roze
Materiaal: Kunstof
Afmetingen: 58 x 50 x 23 cm
Geschikt voor: N.v.t.
Filter(s): N.v.t.
Meegeleverde accessoires: Schepjes & Korrels
0 sterren gebaseerd op 0 beoordelingen
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »