Zalmolie

Min: €0 Max: €25

Zalmolie

Heeft je hond klachten aan spieren, gewrichten, de huid of de vacht? 

Geef net dat beetje extra door zalmolie voor je hond te kopen. De Fish4Dogs zalmolie is 100% puur, duurzaam geproduceerd en gemaakt van Noorse zalm. Het is een voedingssupplement, dat je hond helpt om weer fit en sterk te worden. Zalmolie voor honden kan gewoon aan het hondenvoer worden toegevoegd. Zalmolie laat zelfs het voer van je hond nog beter smaken.

Waar helpt zalmolie voor honden tegen?

- Pijnlijke spieren en gewrichten

Als je hond ouder wordt, krijgt deze steeds meer last van stijve spieren en pijnlijke gewrichten. Maar jongere honden kunnen dit ook krijgen. Door zalmolie voor honden te geven gaat je hond weer soepeler bewegen en heeft deze daardoor minder last van stijfheid en pijn.

- Huidproblemen en haarproblemen

Heeft je hond een droge, jeukende huid of een gebarsten huid bij de poten? Zalmolie hydrateert de huid van de hond, zodat deze weer gezond wordt. Ook bij haaruitval of een doffe vacht vermindert zalmolie de haaruitval en laat de vacht weer mooi glanzen.

- Na ziekte of operatie

Zalmolie voor honden smaakt lekker en laat hondenvoer nog lekkerder smaken. Hierdoor kan het helpen om je hond na ziekte of operatie weer goed te laten eten. En omdat het een voedingssupplement is, zorgt de zalmolie ervoor dat je hond weer sneller op kracht komt.

Hoe werkt zalmolie?

De Fish4Dogs S.O.S. Salmon Oil zalmolie voor honden is 100% puur, natuurlijk en duurzaam geproduceerd. De zalmolie heeft een grote hoeveelheid Omega 3 vetzuur. Dit vetzuur werkt ontstekingsremmend. Ontstekingen zorgen er vaak voor dat je hond last krijgt van zijn spieren, gewrichten, huid of vacht. De Omega 3 vermindert de ontstekingen, waardoor je hond weer soepelere spieren en gewrichten krijgt, een betere huid en een gezonde vacht.

Hoe gebruik ik de Fish4Dogs zalmolie voor honden?

Je doet de zalmolie door het hondenvoer van je hond. Giet het over het hondenvoer heen, of meng het erdoorheen. Hoeveel zalmolie je hond per dag mag, hangt af van hoe groot je hond is. Geef een kleine hond een theelepel per dag, een gemiddeld grote hond twee theelepels per dag en een grote hond drie theelepels per dag.Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »